Docenten Fotografie

Guido Pijper

Guido Pijper is een gepassioneerde fotograaf die de fotografie ontdekte tijdens een reis door Australië. Gewapend met een eenvoudige DSLR trok hij door het land, vastbesloten om de schoonheid ervan vast te leggen. Deze ervaring wakkerde zijn liefde voor fotografie aan en leidde hem bij terugkomst in Nederland naar de FotoVakSchool in Rotterdam, waar hij Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie studeerde.

Guido's talent en toewijding bleven niet onopgemerkt. Al snel besloot hij de sprong te wagen naar een professionele carrière als fotograaf. Dit bleek een schot in de roos: alweer 16 jaar lang werkt hij fulltime als fotograaf en heeft hij een indrukwekkend klantenportfolio opgebouwd. Zo fotografeert hij binnen Nederland en daarbuiten voor reclamebureaus, reisorganisaties, bedrijven en hotels. Guido is een veelzijdige fotograaf die zowel architectuur, portretten en bedrijfswerkzaamheden wekelijks voor zijn opdrachtgevers vastlegt. Zijn werk breed wordt ingezet op websites, in brochures en als advertenties in magazines.

Hij is het levende bewijs dat met de juiste kennis en ervaring, commerciële vaardigheden en doorzettingsvermogen het mogelijk is om een succesvolle carrière op te bouwen in een competitieve en altijd veranderende industrie.

Bekijk Guido's werk op:

www.twelvephotographic.com

Joke Schut

Joke Schut (1988) is in 2013 afgestudeerd als portretfotograaf aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Tijdens haar studie ontwikkelde zij een voorliefde voor documentaire portretten. Deze voorliefde is in haar hedendaagse werken nog steeds terug te vinden.

Als scherpe observator legt Schut de momenten vast met het oog van een journalist. Tegelijkertijd, door haar keuze voor belichting en uitsnede geeft zij de magie van haar onderwerp weer.

Voorbeelden van haar werk vind je op:

www.jokeschut.nl

Iris Claeys

Stilstaand beeld is iets wat Iris al van jonge leeftijd boeide. Het begon op haar 8ste met een speelgoed cameraatjes en filmrolletjes, ging geleidelijk over in polaroid en schoolopdrachten ingevuld met fotografie, om vervolgens een opleiding te starten bij Narafi (Nationaal Radio en Film Instituut) in Brussel. Een kritische opleiding waar er veel sneuvelden, maar waar ze in 2009 afstudeerde.

Vandaag werkt Iris als fotoredactrice bij één van de belangrijkste mediagroepen: De Persgroep. Als fotoredacteur voor titels zoals Het Laatste Nieuws, De Morgen en Nina magazine heeft ze een scherp oog gekregen voor krachtige foto's die in de gigantische toestroom aan beeld opvallen en het verschil maken. Ze werkt met de grootste Belgische fotografen als Stephan Vanfleteren, Jelle Vermeersch, Guy Kokken en Verne Photography, om daarnaast even goed nieuw talent op te sporen en te introduceren in de wereld van de media.

Bekijk hier het werk van Iris Claeys:

www.irisclaeys.wix.com/work

Wouter le Duc

Wouter le Duc (1989) is sinds 2005 actief als fotograaf. In 2014 studeerde hij af aan de Willem de Kooning Academie in de richting fotografie. Sindsdien werkt hij als portretfotograaf in opdracht van verschillende kranten en magazines alsmede als vrij werk.

Daarnaast werkt hij aan zijn eigen autonome projecten welke hij exposeert en publiceert in binnen- en buitenland. Zijn portretten en projecten ontstaan vanuit een fascinatie voor mensen en hun leefomgeving.

Bekijk Wouter’s werk hier:

www.wouterleduc.com

Instagram

De cursus gaat ook breder dan het nemen van een foto alleen. Je leert ook over hoe een studio in te richten, er een op te starten of eventueel te huren. Je wordt begeleid in het kiezen van een specialiteit, naar gelang je zelf het meeste aanleg voor hebt.

Barbara Vandendriessche

Brussel

Korting €50,00
Nu slechts €949,00

Of nu inschrijven voor slechts
€41,63 per week

Inschrijven

Studenten Foto’s

Een voorbeeld van onze studenten foto’s

Contacteer ons

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Gratis Prospectus Downloaden