Cursus inhoud

Les 1

Camera's & Objectieven

Maak kennis met de auteur, George Seper, voordat hij u introduceert bij de wereld van de professionele fotografie van vandaag. Deze les geeft een uitgebreide kijk op de apparatuur die u gaat gebruiken, inclusief camera's, hoe deze werken en hoe u kunt profiteren van het brede scala aan lenzen dat u ter beschikking staat.

Les 2

Sluiter, Diafragma, ISO-WAARDE & De Relatie Ertussen

Leer hoe u controle over uw camera krijgt en om foto’s te maken die u altijd al in gedachten had. George introduceert een krachtige technische previsualisatie techniek en geeft u een diepgaand inzicht van de instellingsmogelijkheden van uw camera zodat u datgene kunt bereiken wanneer en waar u maar wilt.

Les 3

Belichting & Lichtmeting

Nauwkeurige belichting is de basis voor alle fotografie en deze les is gebaseerd op methoden gepopulariseerd door de grote Ansel Adems en gemoderniseerd om u een voorsprong te geven in een competitieve wereld. Als een professionele of een gevorderde amateur zult u in staat zijn om welk onderwerp dan ook met aanhoudend en groeiend vertrouwen vast te leggen.

Les 4

Het Analoge & Digitale Proces

Een kleine stap terug in de tijd vormt de basis voor effectief werken en fotograferen in een digitale wereld. Het begrip van het verleden stelt ons in staat om volledig te kunnen profiteren van de instrumenten die ons momenteel ter beschikking staan om steeds betere foto’s te kunnen maken.

Les 5

Licht & Kleur

Na het begrip van fotografische apparatuur en belichting, wordt licht en kleur onderzocht als definiërende factoren in de professionele fotografie. Verfijn uw vermogen om te visualiseren, te zien en denken als een camera, en om u te verdiepen in postproductie technologie voor monochrome beelden.

Les 6

Verlichting

Wat is 's werelds beste verlichting? Deze les geeft een diepgaande kijk naar natuurlijke en kunstmatige verlichting en hoe u deze in uw voordeel kunt gebruiken. Onderzocht in het kader van de portretkunst, wordt deze kennis toegepast op alle genres van de fotografie en het is een principieel onderdeel voor de opleiding van een goede fotograaf.

Les 7

Betere Foto's Nemen

Aan de hand van zijn uitgebreide ervaring, legt George uit wat de commerciële realiteit is die de fotografie omringt en ook manieren om de beste foto’s te produceren. Leer van fotografen die u bewondert, analyseer foto’s ter verbetering van techniek en herken waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Les 8

Apparatuur & Software

Waar gaat de technologie naar toe en wat heeft u echt nodig om een succesvolle fotograaf te worden? Ontwikkel een duidelijk inzicht in de voor- en nadelen van de verschillende apparatuur, voor nu en in de toekomst.

Les 9

Retoucheren, Resolutie & Afdrukken

Sinds de donkere kamer is postproductie en afdrukken een bepalend onderdeel van alle fotografie. Deze les behandelt hoe u het beste uit uw foto’s haalt en wanneer het moment daar is om deze te bewerken en uw werk af te drukken.

Les 10

De Studio

Werken in een studio heeft vele voordelen voor een fotograaf. In het geval van full-time of slechts tijdelijk gebruik is het belangrijk dat u vertrouwd bent met de studioruimte en de apparatuur die het bevat om alle fotografische activiteiten te kunnen uitvoeren.

Les 11

Een Professioneel Portfolio Opbouwen

Het opbouwen van een portfolio is een van de belangrijkste taken die een fotograaf verricht. Deze is aan veranderingen onderhevig en moet aangepast worden naarmate uw foto’s evolueren. George legt dit hele proces dusdanig uit, zodat u onder alle omstandigheden uw beste beentje voor kunt zetten.

Les 12

Agentschappen - Fotobureaus Hoe U Werk Krijgt & Werk Houdt

Als een professionele of gevorderde amateur kan het creëren van een eigen stijl uw helpen om uw onderscheiden van de massa. Wees individueel, werk creatief en hard, zodat fotografie een levenslange passie voor u zal worden, evenals een veelbelovende carrière als u daarvoor kiest.