Over het Instituut

Het Fotografieinstituut biedt u de meest vooruitstrevende en uitgebreide onderwijsoplossing aan, die op dit moment via internet gegeven wordt. Online onderwijs heeft zich snel ontwikkeld tot de studiemethode, waar mensen overal ter wereld de voorkeur aan geven, of ze nu op zoek zijn naar nieuwe vaardigheden om meer geld te kunnen verdienen, een succesvolle carrière te beginnen, een favoriete interesse in iets te veranderen dat meer loont, of een persoonlijke zoektocht ter verbetering van zichzelf te volbrengen, de cursus is voor iedereen aantrekkelijk.

Studeer waar en wanneer u maar wilt en in uw eigen tempo.

Hoewel programma's voor onderwijs op afstand al een tijdje bij een groot aantal aanbieders te verkrijgen zijn, zijn door de interactie en directheid van het internet moderne studiemethodes radicaal veranderd.

Door ons streven om een onderwijsprogramma van de hoogste kwaliteit te produceren hebben wij een uniek online onderwijs en studenten-ondersteuningssysteem ontwikkeld, waarmee ongekende resultaten worden bereikt. Kort gezegd leveren onze studenten werk van hogere kwaliteit en bereiken ze een hoger vakbekwaamheidsniveau in een kortere tijd dan bij een andere onderwijsmethode.

Het voortdurende succes van onze studenten en de professionele erkenning en externe validatie van onze programma's bevestigen de hoge kwaliteit van onze cursussen.

Met de Professionele Fotografiecursus krijgt u het meest vooruitstrevende alternatief voor traditioneel klassikaal onderwijs in de fotografie. Wij bieden 's werelds meest volledige thuisstudiecursus in de fotografie, waarbij we gebruik maken van de allernieuwste online-onderwijstechnieken.

Met onze cursus kunt u het door u gewenste succes snel bereiken.

Sommige traditionele scholen hebben bij wijze van nevenactiviteit een correspondentiecursus fotografie, maar wij hebben ons gespecialiseerd in het onderwijs in de fotografie dat uitsluitend via de thuisstudiemethode verloopt, online met behulp van het internet. De tijd dat er werd gecorrespondeerd met video- of geluidsbanden, cd's, dvd's of met het opsturen van brieven per post is voorbij. Met onze methode heeft een student snel toegang tot zijn of haar docent via de e-mail, wat de relatie tussen student en docent mogelijk maakt en bijna het zelfde is als traditioneel klassikaal onderwijs.

Als u naar een kant en klare online cursus fotografie zoekt, dan hebben wij daar de oplossing voor. Ontdek nu uw ware potentieel door de volgende stap de zetten: schrijf u vandaag nog in en vergroot uw kennis met behulp van online onderwijs.

Het Fotografieinstituut is uw partner voor een betere toekomst.

Voor mij was dit nét het zetje wat ik nodig had om nu ook stappen te zetten in de richting van freelance fotografiewerk.

Luc Van den Bosch

Guayaquil, Ecuador

Gratis Prospectus Downloaden

Door uw email adres op te geven, gaat u akkoord met alle verdere communicatie via mail met betrekking tot onze cursus.

Vul s.v.p. uw naam en geldig e-mailadres in.
Vul s.v.p. uw naam en geldig e-mailadres in.

De prospectus zal automatisch downloaden

Download
Vul s.v.p. uw naam en geldig e-mailadres in.

Studenten Foto’s

Een voorbeeld van onze studenten foto’s