Geavanceerde Lessen

Deze pagina toont een selectie van onze optionele geavanceerde Lessen, die zich richten op specifieke genres. Deze zijn beschikbaar om te worden gekocht nadat u met succes de eerste twee opdrachten heeft afgerond Elke geavanceerde Les bevat één Les en één opdracht Een prestatie certificaat kan worden gedownload wanneer de opdracht succesvol is afgerond.

Perfecte Portretten

€ 150,00

Leer de geheimen van het produceren van perfecte portretten fotografie! In deze uitgebreide les, deelt Stephen Power zijn kennis van meer dan 28 jaar ervaring over het beheersen van de verschillende gebieden van de portretfotografie – met inbegrip van het sociale, zakelijke & publicitaire, evenals het werken met volwassenen, pasgeborenen, kinderen & gezinnen.

Landschaps- & Reisfotografie

€ 150,00

Beheer de kunst om adembenemende landschappen en reisbeelden vast te leggen! Onze geavanceerde les brengt u in een reis rond de wereld met Francesco Carovillano, die alles behandelt wat u moet weten over het creëren van geweldige beelden die verkoopbaar zijn en u van levenslange herinneringen zullen voorzien. U leert de geheimen van het samenstellen en vastleggen van de beste onderwerpen, evenals hoe u op de juiste locaties en de beste tijdstippen van de dag kunt profiteren van de landschappen, activiteiten, weersveranderingen en van de beschikbare apparatuur.